azie | vietnam

Bouwsteen Vietnam: Glamping aan Lak Lake

Op Reisbestemming Azie is alles over azie te vinden: waaronder vietnam en specifiek Bouwsteen Vietnam: Glamping aan Lak Lake (Bouwsteen-Vietnam-Glamping-aan-Lak-Lake54441)

Zuid-Vietnam Naar Lak Lake, groot meer omringd door groen, verblijf in een luxe tent, wandelen, fietsen, kajakken, zwemmen bij een waterval, bezoek lokale stam.


land: Vietnam

vanaf EUR: 300.00

Meer bestemmingen in vietnam

Bouwsteen Vietnam: De Vallei van Mai Chau

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: De Vallei van Mai Chau

Bouwsteen Vietnam: Op een onbewoond eiland

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: Op een onbewoond eiland

Bouwsteen: Verken de grotten van Phong Nha

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen: Verken de grotten van Phong Nha

 Van Verre Reizen B.V.

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma), Laos, China en Tibet. U reist in een eigen auto of busje met chauffeur en optioneel een gids, dus niet met mensen die niet tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan het reisgezelschap en hun wensen, dus alles is mogelijk.

Van Verre vindt persoonlijk advies heel belangrijk. Persoonlijk contact met een ieder die bij Van Verre een offerte aanvraagt is erg belangrijk, zodat de reis heel gericht samengesteld kan worden. De medewerkers van Van Verre kunnen de klanten dankzij eigen reiservaring uitstekend adviseren en kennen de hotels die aangeboden worden. Het hotelaanbod bij Van Verre is enorm en de hotels worden geselecteerd op niveau en sfeer. Het assortiment varieert van uitstekende middenklasse hotels, luxe boutique -en design resorts tot lodges in de vrije natuur.

Van Verre is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De top 5 belangrijkste bestemmingen: Indonesie, Maleisie, China, Vietnam en Thailand.

Heb jij wel eens zaken gedaan met Van Verre Reizen B.V. (vietnam)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties