azie | vietnam

22-35ers reis Vietnam

Op Reisbestemming Azie is alles over azie te vinden: waaronder vietnam en specifiek 22-35ers reis Vietnam (22-35ers-reis-VietnamJRVIE)

Felgroene rijstvelden, in nevel gehulde bergen, de Mekongdelta en paradijselijke stranden Vietnam it is! We ontdekken het nachtleven van Hanoi en gaan barbecueën bij het kampvuur. Aan outdoor activiteiten geen gebrek je kan kajakken tussen de rotsen van Halong Bay en fietsen in Hoi An. Tel daarbij op het verrukkelijke streetfood dat je op elke hoek vindt en je hebt alle elementen voor een heerlijke en onvergetelijke reis!


land: Vietnam
plaats: HanoiDaBacBiaPuLuongNinhBinhHaiHauCatBaIslandHaLongLanBayHuéHoi AnDalatMuiNeHoChiMinhCityMinhstadCuMekong Delta

vanaf EUR: 1889.00

Meer bestemmingen in vietnam

Bouwsteen Vietnam: De Vallei van Mai Chau

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: De Vallei van Mai Chau

Bouwsteen Vietnam: Op een onbewoond eiland

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: Op een onbewoond eiland

Bouwsteen: Verken de grotten van Phong Nha

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen: Verken de grotten van Phong Nha

 Sawadee Amsterdam

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Daarnaast worden lokale toerismeprojecten gesteund die gericht zijn op natuurbescherming en het genereren van inkomen voor de lokale bevolking. Daarnaast wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sawadee Amsterdam (vietnam)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties