azie | maleisie

Vakantieland Maleisie

Malesië is een geografische regio op de grens tussen de Oriëntaalse ecozone en de Australaziatische ecozone. Het gebied omvat Maleisië, Singapore, Indonesië, Brunei, de Filipijnen, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea met inbegrip van de Bismarck-archipel. De natuurlijke vegetatie van het gebied is overwegend tropisch regenwoud.
Bouwsteen Borneo: Alleen op de wereld

Noordpunt van Sabah, Borneo De locatie wordt genoemd: Tip of Borneo, het uiterste noorden hier ligt een klein en absoluut afgelegen kleinschalig hotelletje, het Hibiscus beach retreat, voor rustzoekers: een droom.

vanaf EUR: 390.00

Bouwsteen Borneo: Diep in de jungle van Sarawak

Zuiden van Sarawak, Borneo Vanaf Kuching > oostwaarts, bij stuwmeer varend het Batang Ai NP diep het de jungle in, naar Nanga Sumpa Lodge lopen en varen in dit gebied van de Ibanstammen > terug Kuching.

vanaf EUR: 590.00

Bouwsteen Borneo: Beklimming Mount Kinabalu

Noordwesten van Sabah, Borneo Vanaf Kota Kinabalu naar Mount Kinabalu, op dag 2 en 3 naar de top, kamperen op de helling van de berg, de beklimming is pittig > terug naar de voet van de berg en naar Kota Kinabalu.

vanaf EUR: 920.00

Bouwsteen Borneo: Bounty op Lankayan-eiland

Noordelijk van de noordkust van Sabah, Borneo Varen naar het piepkleine eiland Lankayan, u loopt in 20 minuten het eiland rond schildpadden kruipen 's avonds en 's nachts het strand op, de onderwaterwereld is top!

vanaf EUR: 1010.00

Bouwsteen Borneo: Grotten in tropisch regenwoud

Noorden van Sarawak, Borneo Aankomst in de lodge van Mulu NP, u maakt tochten lopend en varend de jungle in kenmerkend zijn de spectaculaire grotten, die door trappen en paden goed toegankeijk zijn.

vanaf EUR: 200.00

Bouwsteen Borneo: Dieren spotten in Tabin

Noordoosten van Sabah, Borneo Vanaf Lahad Datu naar Tabin Wildlife Reservaat, prachtige jungle. Op zoek naar olifanten, neusapen en orang oetans.

vanaf EUR: 1020.00

Bouwsteen Borneo: Headhunters trail & Pinnacles

Noorden van Sarawak, Borneo 5 Dagen in het Mulu NP, zware tochten: aanvang in lodge > varen en trekking naar Camp 5 > naar traditioneel longhouse in Limbang > beklimming Gunung Api en tocht door de Pinnacles.

vanaf EUR: 740.00

Bouwsteen: Borneo & Brunei

Brunei, tussen Sabah en Sarawak, Borneo Aankomst Bandar Seri Begawan, een puissant rijk sultanaat citytour door de stad, bezoek aan groot paleis, mooi museum en:verbazing over de tegenstellingen met Maleisisch Borneo.

vanaf EUR: 340.00

Bouwsteen Borneo: Schildpadden en dichte oerwouden

Noord-oosten en centraal berggebied van Sabah, Borneo Naar orang-oetan opvangkamp in Sepilok > varen naar Selingan Turtle Island > varen naar en in Sukau Kinabatangan NP > primair tropisch regenwoud Danum Valley.

vanaf EUR: 2030.00

Bouwsteen Borneo: Ongerepte jungle in Zuid-Sarawak

Zuiden van Sarawak, Borneo Vanaf Kuching naar de uiterste westpunt > per boot naar Tanjung Datu NP, schildpadden tussen april en september, mooie wandeltochten in weinig bezocht NP > terug naar Kuching.

vanaf EUR: 420.00

Bouwsteen Borneo: Schildpadden en orang-oetans

Noord-oostkust van Sabah, Borneo Vanaf Sandakan varen naar het eilandje Selingan, waar 's avonds en 's nachts schildpadden op het strand hun eieren leggen > terug naar vasteland, naar Sepilok, orang-oetans.

vanaf EUR: 430.00

Bouwsteen Borneo: Het mysterieuze Maliau

Berggebied in het zuid-westen van Sabah, Borneo Vanaf de stad Kota Kinabalu reist u naar één van de meest onbekende jungle gebieden van Maleisisch Borneo: Maliau. Geniet van de prachtige flora en fauna.

vanaf EUR: 750.00

1 2 3 4  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties