azie | vietnam

Bouwsteen: Lokale bevolking en bijzondere lodge

Op Reisbestemming Azie is alles over azie te vinden: waaronder vietnam en specifiek Bouwsteen: Lokale bevolking en bijzondere lodge (Bouwsteen-Lokale-bevolking-en-bijzondere-lodge15581)

Noordelijk berggebied, Noord-Vietnam Vanaf Hanoi nachttrein naar het noorden > Than Kim Village, afgelegen mooie lodge > trektocht naar Rode Dao dorpje Nam Cang > per bus terug naar Hanoi.


land: Vietnam

vanaf EUR: 570.00

Meer bestemmingen in vietnam

Bouwsteen Vietnam: Wandelen naar bergstamdorpen

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: Wandelen naar bergstamdorpen

Bouwsteen Vietnam: Cruisen door Halong Bay

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: Cruisen door Halong Bay

Bouwsteen Vietnam: Kusten en Frans verleden

Op Reisbestemming Azie is alles over vietnam te vinden: waaronder  en specifiek Bouwsteen Vietnam: Kusten en Frans verleden

 Van Verre Reizen B.V.

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma), Laos, China en Tibet. U reist in een eigen auto of busje met chauffeur en optioneel een gids, dus niet met mensen die niet tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan het reisgezelschap en hun wensen, dus alles is mogelijk.

Van Verre vindt persoonlijk advies heel belangrijk. Persoonlijk contact met een ieder die bij Van Verre een offerte aanvraagt is erg belangrijk, zodat de reis heel gericht samengesteld kan worden. De medewerkers van Van Verre kunnen de klanten dankzij eigen reiservaring uitstekend adviseren en kennen de hotels die aangeboden worden. Het hotelaanbod bij Van Verre is enorm en de hotels worden geselecteerd op niveau en sfeer. Het assortiment varieert van uitstekende middenklasse hotels, luxe boutique -en design resorts tot lodges in de vrije natuur.

Van Verre is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De top 5 belangrijkste bestemmingen: Indonesie, Maleisie, China, Vietnam en Thailand.

Heb jij wel eens zaken gedaan met Van Verre Reizen B.V. (vietnam)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties