azie | maleisie

Vakantieland Maleisie

Malesië is een geografische regio op de grens tussen de Oriëntaalse ecozone en de Australaziatische ecozone. Het gebied omvat Maleisië, Singapore, Indonesië, Brunei, de Filipijnen, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea met inbegrip van de Bismarck-archipel. De natuurlijke vegetatie van het gebied is overwegend tropisch regenwoud.
Bouwsteen Borneo: Alleen op de wereld

Noordpunt van Sabah, Borneo De locatie wordt genoemd: Tip of Borneo, het uiterste noorden hier ligt een klein en absoluut afgelegen kleinschalig hotelletje, het Hibiscus beach retreat, voor rustzoekers: een droom.

vanaf EUR: 390.00

Bouwsteen Borneo: Bounty op Lankayan-eiland

Noordelijk van de noordkust van Sabah, Borneo Varen naar het piepjleine eiland Lankayan, u loopt in 20 minuten het eiland rond schildpadden kruipen 's avonds en 's nachts het strand op, de onderwaterwereld is top!

vanaf EUR: 815.00

Bouwsteen Borneo: Diep in de jungle van Sarawak

Zuiden van Sarawak, Borneo Vanaf Kuching > oostwaarts, bij stuwmeer varend het Batang Ai NP diep het de jungle in, naar Nanga Sumpa Lodge lopen en varen in dit gebied van de Ibanstammen > terug Kuching.

vanaf EUR: 585.00

Bouwsteen Borneo: Grotten in tropisch regenwoud

Noorden van Sarawak, Borneo Aankomst in de lodge van Mulu NP, u maakt tochten lopend en varend de jungle in kenmerkend zijn de spectaculaire grotten, die door trappen en paden goed toegankeijk zijn.

vanaf EUR: 195.00

Bouwsteen Borneo: Het mysterieuze Maliau

Berggebied in het zuid-westen van Sabah, Borneo Vanaf de stad Kota Kinabalu reist u naar één van de meest onbekende jungle gebieden van Maleisisch Borneo: Maliau. Geniet van de prachtige flora en fauna.

vanaf EUR: 565.00

Bouwsteen Borneo: Ongerepte jungle in Zuid-Sarawak

Zuiden van Sarawak, Borneo Vanaf Kuching naar de uiterste westpunt > per boot naar Tanjung Datu NP, schildpadden tussen april en september, mooie wandeltochten in weinig bezocht NP > terug naar Kuching.

vanaf EUR: 415.00

Bouwsteen Borneo: Schildpadden en dichte oerwouden

Noord-oosten en centraal berggebied van Sabah, Borneo Naar orang-oetan opvangkamp in Sepilok > varen naar Selingan Turtle Island > varen naar en in Sukau Kinabatangan NP > primair tropisch regenwoud Danum Valley.

vanaf EUR: 2025.00

Bouwsteen Borneo: Selfdrive Sandakan - Kota Kinabalu

Noordoostkant, berggebied en westkant van Sabah, Borneo Zelf rijden met huurauto, vanaf Sandakan naar Kinabalu Park, aan de voet van Mount Kinabalu > na verblijf hier door naar uw eindpunt, Kota Kinabalu.

vanaf EUR: 382.00

Bouwsteen Borneo: Tropisch toetje Pulau Gaya

Vóór de westkust van Sabah, Borneo Niet ver voor de kust van de stad Kota Kinabalu: Pulau Gaya, een prachtig eilandje met dichte jungle en baaien met witte zandstranden, heerlijk om hier een paar dagen te verblijven.

vanaf EUR: 458.00

Bouwsteen Borneo: Zware trekking Crocker Range

Berggebied zuidelijk van Mount Kinabalu, Borneo Een zware trekking in de bergen van Crocker Range, waarbij u elke dag 4 tot 5 uur loopt, door primair en secundair regenwoud en langs boerenakkers u overnacht bij lokale families.

vanaf EUR: 495.00

Bouwsteen Maleisië: De jungle van Belum Rainforest

Centraal/noorden van West-Maleisië Vanaf Penang naar de waterrijke jungle van Belum Rainforest, een prachtige dagtocht hier,   grotendeels varend, maar ook maakt ook een korte trek daarna naar Kota Bahru.

vanaf EUR: 395.00

Bouwsteen Maleisië: Fietsen door landelijk Maleisië

Oostkant van West-Maleisië Naar klein dorpje (kampung) Pasir Belanda, fietsen in de landelijke omgeving > weer per tweewieler naar dorpje Tumpat > via andere route terug naar Pasir Belanda.

vanaf EUR: 224.00

1 2 3 4  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties